Freelancer online

Den bedste til jobbet bor ikke altid i din by. Derfor tillader de bedste arbejdspladser medarbejderne at arbejde remote.

Det er stadig lidt farligt at nævne for en arbejdsgiver. De fleste medarbejdere drømmer om det, men de færreste gør det.

Freelance arbejde online.

3 fordele

Den bedste til jobbet

Den bedste til at udføre et job bor ikke altid i nærheden. Freelancere som arbejder hjemmefra er ikke bundet af at skulle pendle til jobbet.

Som arbejdsgiver slipper du også for at skulle transporten.

Fleksibilitet

Freelancere arbejder ofte med en støre grad af fleksibilitet. De kan udføre specialiserede opgaver og ofte med kort varsel, da de sjældent har faste kontrakter.

Disciplin

Disciplin er en nødvendighed for online freelancere. De skal kunne kommunikere klart for at lykkes, samt aflevere kvalitet til den aftalte tid.

Online arbejde kan paradoksalt skabe større gennemsigtighed omkring freelance jobbet end arbejdet på virksomhedens adresse, da al kommunikation vil foregå via digitale kanaler fx projektstyringsredskaber, email, mv..

3 Ulemper

Der er tilsyneladende mange ulemper siden at mange ikke benytter sig af online freelancere.

Kaffen mangler

Nej. Vi kan ikke drikke kaffe sammen i køkkenet, og lære hinanden at kende. Men tilgengæld, så får du ikke en konsulentregning for kaffedrikkeriet, og kan bruge tiden på din virksomhed i stedet.

Tavlemøder

Vi kan ikke tegne og illustrere på dem tavle, som du har fået op på væggen. Alternativet, så kan man gøre det digitalt via videosamtalen. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men sådan er der jo så meget.

Tillid

Der skal være tillid i en enhver arbejdsrelation uanset om freelanceren arbejder online eller ej. Du kan lynhurtigt afkode om du kan stole på freelanceren. I kan holde videosamtaler, og kommunikere via chats. Vigtigst af alt, så skal freelanceren levere løbende aflevere sine opgaver. Det udgør naturligvis en mulighed for at tjekke kvaliteten og du kan vurdere tillidsniveauet.