Blog

Strategi og digitale aktiver

Du har digitale aktiver fx din hjemmeside. Digitale aktiver skal tages seriøst og vedligeholdes – ligesom bilen og kontoret. Virksomhedsejeren som forstår værdien af sine digitale aktiver vil stå over sine konkurrenter på den lange bane.

Læs mere

SEO abonnement

Find ud af hvordan, at du kommer til toppen af Google med et SEO abonnement. Konkurrencen blandt lokale virksomheder er lav, så kom igang med lokal SEO, hvis du vil accelerer din virksomhed.

Læs mere

Lokale virksomheder bør vælge WordPress

En hjemmeside er det bedste valg for en lokal servicevirksomhed (elektriker, mekaniker, advokat,..). Det er det ikke-tekniske valg, som kan levere både æstetik og teknik, og får dig til tops på Google.

I sidste ende vil du få flere besøgende til din hjemmeside, og flere kunder – hvis din hjemmeside fungerer.

Læs mere

Freelancer online

Den bedste til jobbet bor ikke altid i din by. Derfor tillader de bedste arbejdspladser medarbejderne at arbejde remote.

Læs mere

FN verdensmål virksomheder

FN’s verdensmål er en gave for virksomheder, som vil gøre en forskel. Verdensmålene er storytelling og branding for små virksomheder, som vil gøre en forskel.

Læs mere

Er du online?

Du er virksomhedsejer. Du er derfor selvstændig på papiret og som person. Du tager initiativet, og kender hele din virksomhed. Men er du digital nok?

Læs mere

Den ene ting

Der er altid én ting, som er vigtigere end alle andre. Der er altid en ting, som vil kunne gøre alle andre opgaver/udfordringer lettere eller måske irrelevante.
Hvad er den ene ting i din virksomhed?

Læs mere