Hurtigere hjemmeside = flere kunder

Har du en servicevirksomhed i en dansk by? Så er hastigheden på din hjemmeside vigtig. Din side skal være hurtigere end konkurrentens hjemmeside. Og helst så hurtig, som muligt.

Overhal dine lokale konkurrenter på Google

Har du en servicevirksomhed i en dansk by? Så er hastigheden på din hjemmeside vigtig. 

Din side skal være hurtigere end konkurrentens hjemmeside. Og helst så hurtig, som muligt.

Tjek selv din og konkurrentens hjemmesidehastighed med Google’s eget værktøj her

Derfor skal du gøre din hjemmeside hurtigere.

1) Er din service også langsom?

Hvis hjemmesiden er hurtig, så når kunden ikke at tænke, at siden er gået i stå hver gang, at kunden klikker videre til en ny side. Hvis din side er langsom, så er din service måske også langsom?

2) Du har ikke tid

Du kender det selv – du gider ikke at vente når du ligger i sofaen og klikker rundt efter dit svar! Der er simpelthen for mange muligheder på nettet.

3) Google vil gøre dine kunder glade

Google lever af at gøre internetbrugerne glade. Derfor belønner Google hurtige hjemmesider med en bedre placering i søgeresultaterne.

Hastighedsbarrieren

Den gode nyhed er, at det kræver en indsats at gøre din hjemmeside hurtig. Det betyder, at der er en barriere for at dine konkurrenter går i gang med at hastighedsoptimere deres hjemmeside. 

Da lokale virksomhedsejere ofte ikke tænker digitalt først, så er de ikke klar over vigtigheden af at have en hurtig hjemmeside. Det kan desuden være vanskeligt selv at gøre hjemmesiden hurtigere – dog bestemt muligt, hvis du har tiden og tålmodigheden til at lære.